måndag 28 november 2011

Då var det redan 1:a advent men otroligt milt utomhus fortfarande.
Inatt har det stormat rejält här i skaraborg, klass 3 varning, det händer inte så ofta. Jag startade extra tidigt hemifrån då jag öppnade på förskolan idag, ifall det låg ngt träd över vägen. Det gjorde det, elller rättare sagt, de hade redan hunnit ta bort det så jag kunde köra på.

Tiden fram till jul är underbar, jag tror nog att det är bättre än självaste julafton, för då är det ju nästan över, inget mer att se fram emot. Det ska bli intressant att se hur Rocky reagerar på julgran, kommer han att låta bli den?

Vi bestämde oss igår för att inte äta mer onyttigt innan jul, i samma stund konstaterade vi att vi ngn kväll alla helger som är kvar antingen är bortbjudna eller har gäster så det går nog jättebra, ha,ha, typiskt oss.

Ha det gott i advent :)



1 kommentar:

  1. Hejsan, blev väldigt glad av att besöka din fina blogg och skulle vilja bjuda in dig till att bli medlem hos oss på gratis-trafik.se så att fler kan få se den=)

    Skapa ett gratis konto så får du 500 visningar direkt så att du kan prova vår tjänst. Säg bara till om vi kan hjälpa dig med något genom att skicka ett email via supporten.

    Mvh Ermin Rajic

    SvaraRadera