söndag 6 september 2009

AJ, aj träningsvärk, kan det bero på gårdagens brännboll och allt dansande? Vi var på en väldigt rolig kräftskiva igår. Vi fick börja med att ställa upp oss som ett lag, med flagga och allt,Team Sjöberg" man började ana att vi kanske ska få göra ngt. Vi gick en liten sväng och möter ett gäng "Team Bagarn", en annan kräftskiva i byn som vi fick möta i brännboll, det blev många skratt och roliga vurpor innan det var avgjort. Vi förlorade tyvärr, ledde in i det sista men fick se oss slagna på mållinjen, en hel hög med godsaker fick vi se dem ta med sig.....
Björn lovade att vi ska ha kräftskivan nästa år, dax att fixa altananen med andra ord, han försöker slingra sig nu men det finns alltför många vittnen.
Allt som behövs är ju ett golv och presenning eller hur..........

4 kommentarer:

  1. Oj jag trodde det blev marita och peter som fick ha det nästa år eftersom hon gick hem först. Det skrev jag på min blogg, men nu när jag läser ditt så var det nog så att vi bestämde att ni skulle ta det oavsett vem som gick, eller hur blev det. Spelar inte mig någon roll egentligen- ni får slåss om det ;)
    Håller annars med dig om att det var en mycket lyckad fest / kram

    SvaraRadera
  2. Björn var ju kaxig i tidigt skede så nu får han stå sitt kast, dessutom så är ju ni reserv för oss, det lovade Anders......

    SvaraRadera
  3. Stackars Peter ville att jag skulle gå hem tidigt, så att vi fick skivan nästa år... Han tyckte det var en bra anledning till att köpa badtunna då!

    SvaraRadera
  4. Oj, oj oj! Det blir spännande att se vem som får äran att anordna detta nästa år då!
    Tycker också att kräftskivan blev lyckad! Så kul att alla bjöd på sig och var med helhjärtat på brännbollen... Skit samma att vi inte vann skattkistan, vi hade ju fantastiskt roligt ändå! Dansgolvet var oerhört välbesökt, dj Anders lyckades verkligen väl!
    Kram Sofie

    SvaraRadera